Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas alyvuogių
- 1 vienetas pomidorų pastos (skiltelė)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai konservuotų kukurūzų
- šiek tiek dešros (virta, 2 griežinėliai)
- šiek tiek sūris (griežinėlis)
- šiek tiek sviesto
- 1 vienetas bandelių (su sezamais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bandelę perpjauti į tris dalis. Apatinę ir vidurinę bandelės dalį aptepti sviestu, ant kiekvienos uždedama po dešros, sūrio griežinėlį. Viršutinę bandelės dalį įpjauti ir įkišti 'ausis' iš dešros, 'ragus' ir 'knisliuką' iš sūrio, 'liežuvį' padaryti iš skiltelės pomidoro, 'akis' iš perpjautos alyvuogės ir kukurūzų, o grivkutė iš svogūnų.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas alyvuogių
- 1 vienetas pomidorų pastos (skiltelė)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai konservuotų kukurūzų
- šiek tiek dešros (virta, 2 griežinėliai)
- šiek tiek sūris (griežinėlis)
- šiek tiek sviesto
- 1 vienetas bandelių (su sezamais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bandelę perpjauti į tris dalis. Apatinę ir vidurinę bandelės dalį aptepti sviestu, ant kiekvienos uždedama po dešros, sūrio griežinėlį. Viršutinę bandelės dalį įpjauti ir įkišti 'ausis' iš dešros, 'ragus' ir 'knisliuką' iš sūrio, 'liežuvį' padaryti iš skiltelės pomidoro, 'akis' iš perpjautos alyvuogės ir kukurūzų, o grivkutė iš svogūnų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą