REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės aviečių (šaldytos/šviežios)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1/3 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas)
  • 2 stiklinės grietinės
  • 1 vienetas pudingo (vanilinis, pakelis)
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lietinių tešlai sumaišome kiaušinius, sviestą, 0,5 stiklinės pieno, cukrų, sodą bei miltus.
    Įkaitiname keptuvę su šiek tiek aliejaus, pilame į keptuvę 2 šaukštus tešlos, paskirstome per visą keptuvės plotą ir gražiai apkepame blyną iš abiejų pusių. Taip iškepame visą tešlą.
    Į dubenį sudedame grietinę, 0,5 stiklinės pieno, citrinos žievelę, citrinos sultis bei, pagal instrukcijas ant pakelio, paruoštą pudingą ir viską gerai išmaišome.
    Ant kiekvieno iškepto blyno dedame po maždaug 0,2 stiklinės paruošto įdaro, suvyniojame ir patiekiame su avietėmis, apibarsčius cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės aviečių (šaldytos/šviežios)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1/3 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas)
  • 2 stiklinės grietinės
  • 1 vienetas pudingo (vanilinis, pakelis)
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lietinių tešlai sumaišome kiaušinius, sviestą, 0,5 stiklinės pieno, cukrų, sodą bei miltus.
    Įkaitiname keptuvę su šiek tiek aliejaus, pilame į keptuvę 2 šaukštus tešlos, paskirstome per visą keptuvės plotą ir gražiai apkepame blyną iš abiejų pusių. Taip iškepame visą tešlą.
    Į dubenį sudedame grietinę, 0,5 stiklinės pieno, citrinos žievelę, citrinos sultis bei, pagal instrukcijas ant pakelio, paruoštą pudingą ir viską gerai išmaišome.
    Ant kiekvieno iškepto blyno dedame po maždaug 0,2 stiklinės paruošto įdaro, suvyniojame ir patiekiame su avietėmis, apibarsčius cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų