• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų česnakų
  • 2 gramai juodųjų pipirų (grūsti)
  • 5 gramai kalendrų (maltos sėklos)
  • 300 gramų morkų
  • 120 gramų pomidorų pastos
  • 300 gramų ryžių
  • 120 gramų svogūnų
  • 1500 gramų triušienos (triušis)
  • 60 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 30 gramų druskos
  • 400 mililitrų sultinio (vištienos)
  • 60 gramų razinų
  • 5 gramai pankolių (sėklos (parduoda vaistinėse))
  • 10 gramų adžikos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis mažais gabaliukais, apkepinkite 30g įkaitintame saulėgrąžų aliejuje, pagardinkite druska ir grūstais juodaisiais pipirais. Razinas nuplaukite. Plonais šiaudeliais supjaustytas morkas ir svogūnus pagardinkite druska, maltomis kalendromis, pankolių sėklomis ir pakepkite 30g įkaitintame saulėgrąžų aliejuje. Į troškintuvą sudėkite sluoksniais dalį keptos triušienos, morkas ir svogūnus, vėl sluoksnį triušienos, smulkiai sukapotus pomidorus, česnakų skilteles, razinas, adžiką, ant viršaus suberkite išplautus ir išmirkytus ryžius, atsargiai užpilkite vištienos sultiniu ir uždengę troškinkite 160ºС orkaitėje 50-60 min.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų česnakų
  • 2 gramai juodųjų pipirų (grūsti)
  • 5 gramai kalendrų (maltos sėklos)
  • 300 gramų morkų
  • 120 gramų pomidorų pastos
  • 300 gramų ryžių
  • 120 gramų svogūnų
  • 1500 gramų triušienos (triušis)
  • 60 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 30 gramų druskos
  • 400 mililitrų sultinio (vištienos)
  • 60 gramų razinų
  • 5 gramai pankolių (sėklos (parduoda vaistinėse))
  • 10 gramų adžikos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis mažais gabaliukais, apkepinkite 30g įkaitintame saulėgrąžų aliejuje, pagardinkite druska ir grūstais juodaisiais pipirais. Razinas nuplaukite. Plonais šiaudeliais supjaustytas morkas ir svogūnus pagardinkite druska, maltomis kalendromis, pankolių sėklomis ir pakepkite 30g įkaitintame saulėgrąžų aliejuje. Į troškintuvą sudėkite sluoksniais dalį keptos triušienos, morkas ir svogūnus, vėl sluoksnį triušienos, smulkiai sukapotus pomidorus, česnakų skilteles, razinas, adžiką, ant viršaus suberkite išplautus ir išmirkytus ryžius, atsargiai užpilkite vištienos sultiniu ir uždengę troškinkite 160ºС orkaitėje 50-60 min.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų