REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 400 gramų lašišų (filė, šviežia)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustyti stačiakampio formos gabalėliais ir sumaišyti juos su druska, pipirais, paprikos milteliais, petražolėmis apšlakstyti citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi.
    Palikti bent 30 min. pasimarinuoti.
    Žuvies šašlykus suverti ant medinių iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų.
    Patiekti su daržovėmis ir virtais ryžiais.
    Skanaus!

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 400 gramų lašišų (filė, šviežia)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustyti stačiakampio formos gabalėliais ir sumaišyti juos su druska, pipirais, paprikos milteliais, petražolėmis apšlakstyti citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi.
    Palikti bent 30 min. pasimarinuoti.
    Žuvies šašlykus suverti ant medinių iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų.
    Patiekti su daržovėmis ir virtais ryžiais.
    Skanaus!

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų