REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja krapų
  • šiek tiek krapų (padažui)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 700 gramų lašišų (filė)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek majonezo (padažui)
  • šiek tiek marinuotų agurkų (padažui)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustyti 1x1 cm gabaliukais.
    Žalumynus susmulkinti.
    Išmaišyti žuvį, žalumynus ir kiaušinius su druska, citrinos sultimis ir 1 šaukšteliu alyvuogių aliejaus.
    Įkaitinti keptuvėje alyvuogių aliejų, dėti su šaukštu žuvies masę ir kepti, kol kotletukai gražiai pagels (atsargiai apversti, kad nesuirtų).
    Padažas: smulkiai supjaustytus agurkėlius ir krapus sumaišyti su majonezu, jei reikia pasūdyti.

Autorius: Dovilė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja krapų
  • šiek tiek krapų (padažui)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 700 gramų lašišų (filė)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek majonezo (padažui)
  • šiek tiek marinuotų agurkų (padažui)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustyti 1x1 cm gabaliukais.
    Žalumynus susmulkinti.
    Išmaišyti žuvį, žalumynus ir kiaušinius su druska, citrinos sultimis ir 1 šaukšteliu alyvuogių aliejaus.
    Įkaitinti keptuvėje alyvuogių aliejų, dėti su šaukštu žuvies masę ir kepti, kol kotletukai gražiai pagels (atsargiai apversti, kad nesuirtų).
    Padažas: smulkiai supjaustytus agurkėlius ir krapus sumaišyti su majonezu, jei reikia pasūdyti.

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų