Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja krapų
- šiek tiek krapų (padažui)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaušinių
- 700 gramų lašišų (filė)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek majonezo (padažui)
- šiek tiek marinuotų agurkų (padažui)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišos filė supjaustyti 1x1 cm gabaliukais.
Žalumynus susmulkinti.
Išmaišyti žuvį, žalumynus ir kiaušinius su druska, citrinos sultimis ir 1 šaukšteliu alyvuogių aliejaus.
Įkaitinti keptuvėje alyvuogių aliejų, dėti su šaukštu žuvies masę ir kepti, kol kotletukai gražiai pagels (atsargiai apversti, kad nesuirtų).
Padažas: smulkiai supjaustytus agurkėlius ir krapus sumaišyti su majonezu, jei reikia pasūdyti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja krapų
- šiek tiek krapų (padažui)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaušinių
- 700 gramų lašišų (filė)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek majonezo (padažui)
- šiek tiek marinuotų agurkų (padažui)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišos filė supjaustyti 1x1 cm gabaliukais.
Žalumynus susmulkinti.
Išmaišyti žuvį, žalumynus ir kiaušinius su druska, citrinos sultimis ir 1 šaukšteliu alyvuogių aliejaus.
Įkaitinti keptuvėje alyvuogių aliejų, dėti su šaukštu žuvies masę ir kepti, kol kotletukai gražiai pagels (atsargiai apversti, kad nesuirtų).
Padažas: smulkiai supjaustytus agurkėlius ir krapus sumaišyti su majonezu, jei reikia pasūdyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą