REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų bulvių
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai sultinio (jautienos)
  • 200 gramų burokėlių (lapkočiai su lapais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius sriubai naudokite jaunus, kol šakniavaisis dar mažas. Į verdantį jautienos sultinį sudėkite supjaustytus burokėlių lapus su kotais, su aliejumi pakeptą tarkuotą morką (gali buūti ir nekepta), kubeliais supjaustytą svogūną, pjaustytas bulves (geriausia šviežias). Virkite, kol suminkštėja daržovės.
    Baigdami virti sudėkite prieskonius. Prie sriubos galima patiekti virtų bulvių. Valgoma su grietine.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų bulvių
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai sultinio (jautienos)
  • 200 gramų burokėlių (lapkočiai su lapais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius sriubai naudokite jaunus, kol šakniavaisis dar mažas. Į verdantį jautienos sultinį sudėkite supjaustytus burokėlių lapus su kotais, su aliejumi pakeptą tarkuotą morką (gali buūti ir nekepta), kubeliais supjaustytą svogūną, pjaustytas bulves (geriausia šviežias). Virkite, kol suminkštėja daržovės.
    Baigdami virti sudėkite prieskonius. Prie sriubos galima patiekti virtų bulvių. Valgoma su grietine.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų