INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- šiek tiek morkų (konservuotos)
- 200 mililitrų majonezo
- šiek tiek konservuotų žirnelių
- šiek tiek konservuotų kukurūzų
- šiek tiek želatinos
- šiek tiek kumpio
- 250 mililitrų sulčių
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną išbrinkinti šlakelyje sultinio ir ištirpinti. Pusę jos sumaišyti su sultiniu, likusią dalį – su majonezu. Į apskritas formeles dėti po vieną kumpio griežinėlį susuktą į rožytę (apačias persmeigti mediniais smeigtukais). Sultinį atsargiai supilti į indelius ant roželių. Indelius statyti į šaldytuvą, kad sustingų. Konservuotas daržoves (bendro mišinio turi būti apie stiklainį) nukošti ir sumaišyti su majonezu. Kai drebučiai sustings, iš kumpio griežinėlių ištraukti smeigtukus. Ant viršaus krėsti daržovių ir majonezo mišinį. Vėl statyti į šaldytuvą, kad sustingtų, tada išversti į lėkštę. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKLAMA