Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės bazilikų (smulkintas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų)
- 3 stiklinės pupelių (sojos)
- 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno (ryžių)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
- 500 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
- 1/4 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite su ryžių vynu sojos padažą, baltuosius pipirus ir kukurūzų krakmolą.
Į gautą masę sudėkite krevetes ir leiskite joms pasimarinuoti šaldytuve apie 20-30 min..
Įkaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite pupeles, pabarstykite druska ir pakepinkite apie 1 min.
Tuomet sudėkite krevetes su marinatu ir maišant pakepinkite apie 30 min.
Po 30 min. uždenkite keptuvę ir pakepinkite krevetes dar apie 2 min.
Nukėlus keptuvę nuo ugnies sudėkite bazilikus, paskaninkite druska, viską gerai išmaišykite ir mėgaukitės.
Patiekite su virtais ryžiais.
Gaunasi maždaug 4 porcijos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės bazilikų (smulkintas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų)
- 3 stiklinės pupelių (sojos)
- 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno (ryžių)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
- 500 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
- 1/4 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite su ryžių vynu sojos padažą, baltuosius pipirus ir kukurūzų krakmolą.
Į gautą masę sudėkite krevetes ir leiskite joms pasimarinuoti šaldytuve apie 20-30 min..
Įkaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite pupeles, pabarstykite druska ir pakepinkite apie 1 min.
Tuomet sudėkite krevetes su marinatu ir maišant pakepinkite apie 30 min.
Po 30 min. uždenkite keptuvę ir pakepinkite krevetes dar apie 2 min.
Nukėlus keptuvę nuo ugnies sudėkite bazilikus, paskaninkite druska, viską gerai išmaišykite ir mėgaukitės.
Patiekite su virtais ryžiais.
Gaunasi maždaug 4 porcijos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą