Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų moliūgų
- 0.5 vieneto salierų (stiebai)
- 6 vienetai vištienos sparnelių
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 3 vienetai pievagrybių
- 100 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius išvirti.
Salierą supjaustyti ir apkepinti aliejuje.
Į verdantį sultinį, likusį nuo vištos, sudėti moliūgo kubelius, po kelių minučių supjaustytus grybus ir salierus.
Pasūdyti.
Kai išvirs daržovės, viską suplakti su blenderiu, supilti grietinėlę, įberti pipirų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų moliūgų
- 0.5 vieneto salierų (stiebai)
- 6 vienetai vištienos sparnelių
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 3 vienetai pievagrybių
- 100 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius išvirti.
Salierą supjaustyti ir apkepinti aliejuje.
Į verdantį sultinį, likusį nuo vištos, sudėti moliūgo kubelius, po kelių minučių supjaustytus grybus ir salierus.
Pasūdyti.
Kai išvirs daržovės, viską suplakti su blenderiu, supilti grietinėlę, įberti pipirų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą