REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 600 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 0.5 litro pievagrybių (konservuoti ar žali)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis grietinės
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą paskaninti prieskoniais, įmušti kiaušinį, įdėti miltų, krakmolo ir viską išminkyti. Grybus sumalti per mėsmalę, įdėti šaukštelį grietinės, truputėlį prieskonių ir išmaišyti. Iš faršo padaryti blynelį, dėti į vidų grybukų masę ir gražiai užspausti. Į keptuvę įpilti truputį aliejaus. Kepti iš abiejų pusių ant mažos ugnies. skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 600 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 0.5 litro pievagrybių (konservuoti ar žali)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis grietinės
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą paskaninti prieskoniais, įmušti kiaušinį, įdėti miltų, krakmolo ir viską išminkyti. Grybus sumalti per mėsmalę, įdėti šaukštelį grietinės, truputėlį prieskonių ir išmaišyti. Iš faršo padaryti blynelį, dėti į vidų grybukų masę ir gražiai užspausti. Į keptuvę įpilti truputį aliejaus. Kepti iš abiejų pusių ant mažos ugnies. skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą