Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek laurų lapų
- 150 gramų acto
- 100 gramų druskos
- 150 gramų aliejaus
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
- 3 kilogramai aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatas:
Užvirinti 2 l vandens, supilti aliejų, actą, druską, lauro lapus, krapus ir virti 10 min.
Gaminimas:
Aguročius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti (galima žiedais arba kaip jums patinka) sudėti į stiklainius, užpilti marinatą ir 20 min. pasterilizuoti.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek laurų lapų
- 150 gramų acto
- 100 gramų druskos
- 150 gramų aliejaus
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
- 3 kilogramai aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatas:
Užvirinti 2 l vandens, supilti aliejų, actą, druską, lauro lapus, krapus ir virti 10 min.
Gaminimas:
Aguročius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti (galima žiedais arba kaip jums patinka) sudėti į stiklainius, užpilti marinatą ir 20 min. pasterilizuoti.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą