Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 150 gramų acto
  • 100 gramų druskos
  • 150 gramų aliejaus
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 3 kilogramai aguročių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatas:

    Užvirinti 2 l vandens, supilti aliejų, actą, druską, lauro lapus, krapus ir virti 10 min.

    Gaminimas:

    Aguročius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti (galima žiedais arba kaip jums patinka) sudėti į stiklainius, užpilti marinatą ir 20 min. pasterilizuoti.
    Skanaus!

Autorius: Salomeja

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 150 gramų acto
  • 100 gramų druskos
  • 150 gramų aliejaus
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 3 kilogramai aguročių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatas:

    Užvirinti 2 l vandens, supilti aliejų, actą, druską, lauro lapus, krapus ir virti 10 min.

    Gaminimas:

    Aguročius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti (galima žiedais arba kaip jums patinka) sudėti į stiklainius, užpilti marinatą ir 20 min. pasterilizuoti.
    Skanaus!

Autorius: Salomeja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų