Užvirinti 2 l vandens, supilti aliejų, actą, druską, lauro lapus, krapus ir virti 10 min.
Gaminimas:
Aguročius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti (galima žiedais arba kaip jums patinka) sudėti į stiklainius, užpilti marinatą ir 20 min. pasterilizuoti. Skanaus!
Autorius: Salomeja
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek laurų lapų
150 gramų acto
100 gramų druskos
150 gramų aliejaus
šiek tiek kvapiųjų pipirų
3 kilogramai aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatas:
Užvirinti 2 l vandens, supilti aliejų, actą, druską, lauro lapus, krapus ir virti 10 min.
Gaminimas:
Aguročius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti (galima žiedais arba kaip jums patinka) sudėti į stiklainius, užpilti marinatą ir 20 min. pasterilizuoti. Skanaus!