INGREDIENTAI:
- 600 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 200 gramų morkų
- 1 sauja petražolių
- 200 gramų svogūnų
- 500 gramų jautienos
- 200 gramų dešros (Biovela)
- šiek tiek druskos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į 2 l verdančio vandens įdėkite jautienos gabalą ir virkite apie 1-1,5h.
Po to mėsą išimkite ir supjaustykite kubeliais.
Sukapokite svogūną, morką sutarkuokite.
Pakepinkite šiek tiek svogūną, po to sudėkite morkas ir kepinkite dar 4-5 min.
Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sultinį. Į sultinį, kur virė jautiena, sudėkite supjaustytus jautienos gabaliukus, smulkintą dešrą, kepintas morkas ir svogūnus. Pagardinkite prieskoniais. Virkite apie 10-15 min.
Patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis.
Autorius: Jurgita
REKLAMA