INGREDIENTAI:
  -   4 vienetai   bulvių 
  -   3   česnakų 
  -   4 vienetai   juodųjų pipirų 
  -   šiek tiek   krapų 
  -   šiek tiek   petražolių 
  -   5 vienetai   pomidorų pastos 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   1 sauja   makaronų 
  -   150 gramų   dešros (vytinta Biovela) 
  -   šiek tiek   aliejaus 
  -   3 litrai   sultinio (mėsos) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į verdantį sultinį sudėkite susmulkintus pomidorus (be odelių), bulves, pakepintus smulkintus česnakus, svogūną, makaronus, prieskonius. Virkite apie 10 min. Po to sudėkite dešros gabaliukus ir virkite dar 10 minutes. Įmaišykite smulkintus krapus ir petražoles. 
  
    Autorius: Sabina 
     REKLAMA