REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 kilogramas kopūstų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek laurų lapų
- 0.5 kilogramo morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 1 kilogramas voveraičių
- šiek tiek druskos
- 250 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejuje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, sudėti stambiai tarkuotas morkas, jas patroškinti, po to dėti supjaustytus kopūstus ir apvirtas voveraites. Pasūdyti, įdėti 2 šaukštus cukraus, troškinti puode apie 1 val. Prieš baigiant troškinti reikia įberti juodųjų pipirų, lauro lapų, žiupsnelį krapų ir 2 šaukštus pomidorų padažo. Dar kartą apie 10 min. patroškinus, sukrėsti į karštus stiklainius ir užsukti. Laikome šaltai. Valgyti šį patiekalą galima tiek šaltą, tiek ir jį pašildžius.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 kilogramas kopūstų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek laurų lapų
- 0.5 kilogramo morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 1 kilogramas voveraičių
- šiek tiek druskos
- 250 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejuje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, sudėti stambiai tarkuotas morkas, jas patroškinti, po to dėti supjaustytus kopūstus ir apvirtas voveraites. Pasūdyti, įdėti 2 šaukštus cukraus, troškinti puode apie 1 val. Prieš baigiant troškinti reikia įberti juodųjų pipirų, lauro lapų, žiupsnelį krapų ir 2 šaukštus pomidorų padažo. Dar kartą apie 10 min. patroškinus, sukrėsti į karštus stiklainius ir užsukti. Laikome šaltai. Valgyti šį patiekalą galima tiek šaltą, tiek ir jį pašildžius.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą