Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 100 gramų jūros kopūstų
- 300 gramų kopūstų (raudongūžiai)
- 100 gramų moliūgų (sėklos)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Raudongūžį kopūstą supjaustyti smulkiai, morką sutarkuoti su stambia tarka, papriką taip pat supjaustyti kuo smulkiau.
Viską sumaišyti su jūros kopūstais, pasūdyti, pagardinti pipirais, užpilti aliejumi ir citrinos sultimis.
Salotų viršų apibarstyti moliūgų sėklomis.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 100 gramų jūros kopūstų
- 300 gramų kopūstų (raudongūžiai)
- 100 gramų moliūgų (sėklos)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Raudongūžį kopūstą supjaustyti smulkiai, morką sutarkuoti su stambia tarka, papriką taip pat supjaustyti kuo smulkiau.
Viską sumaišyti su jūros kopūstais, pasūdyti, pagardinti pipirais, užpilti aliejumi ir citrinos sultimis.
Salotų viršų apibarstyti moliūgų sėklomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą