Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (galvutė)
- 1.5 kilogramo morkų
- 3 vienetai paprikų
- 1.5 kilogramo pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- 100 gramų aliejaus
- 1.5 kilogramo burokėlių
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokus ir morkas sutarkuoti su stambia tarka.
Pomidorus sumalti su mėsmale.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, paprikas - šiaudeliais.
Aitrųjį pipirą susmulkinti.
Visas daržoves sumaišyti, pasūdyti, supilti aliejų ir pavirti apie 2 val.
Prieš pusvalandį iki virimo pabaigos sudėti smulkintą česnaką.
Karštą burokėlių troškinį sudėti į sterilizuotus stiklainius ir užsukti.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (galvutė)
- 1.5 kilogramo morkų
- 3 vienetai paprikų
- 1.5 kilogramo pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- 100 gramų aliejaus
- 1.5 kilogramo burokėlių
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokus ir morkas sutarkuoti su stambia tarka.
Pomidorus sumalti su mėsmale.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, paprikas - šiaudeliais.
Aitrųjį pipirą susmulkinti.
Visas daržoves sumaišyti, pasūdyti, supilti aliejų ir pavirti apie 2 val.
Prieš pusvalandį iki virimo pabaigos sudėti smulkintą česnaką.
Karštą burokėlių troškinį sudėti į sterilizuotus stiklainius ir užsukti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą