INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
 - 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
 - 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
 - 3 stiklinės pieno
 - 50 gramų sviesto
 - 4 valgomieji šaukštai konjako
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Grietinėlės sluoksniui dar reikės: 
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais. 
REKLAMA
 
  
