Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 100 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1.5 kilogramo kvietinių miltų
- 300 gramų saulėgrąžų aliejaus
- 1 litras pieno
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė)
- 20 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir druska , supilkite pieną , sudėkite kondensuotą pieną ir gerai išmaišykite.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir iš lėto, maišant, supilkite į kiaušinių - pieno mišinį.
Minkyti minkštą tešlą. Padėkite ją į šiltą vietą keletai minučių.
Formuokite apvalainas spurgas, o viduryje padarykite skylutę.
Virkite karštame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Apibarstykite spurgas cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 100 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1.5 kilogramo kvietinių miltų
- 300 gramų saulėgrąžų aliejaus
- 1 litras pieno
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė)
- 20 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir druska , supilkite pieną , sudėkite kondensuotą pieną ir gerai išmaišykite.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir iš lėto, maišant, supilkite į kiaušinių - pieno mišinį.
Minkyti minkštą tešlą. Padėkite ją į šiltą vietą keletai minučių.
Formuokite apvalainas spurgas, o viduryje padarykite skylutę.
Virkite karštame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Apibarstykite spurgas cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą