Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 300 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė)
  • 20 gramų kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir druska , supilkite pieną , sudėkite kondensuotą pieną ir gerai išmaišykite.

    Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir iš lėto, maišant, supilkite į kiaušinių - pieno mišinį.

    Minkyti minkštą tešlą. Padėkite ją į šiltą vietą keletai minučių.

    Formuokite apvalainas spurgas, o viduryje padarykite skylutę.

    Virkite karštame aliejuje, kol gražiai paruduos.

    Apibarstykite spurgas cukraus pudra.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 300 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė)
  • 20 gramų kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir druska , supilkite pieną , sudėkite kondensuotą pieną ir gerai išmaišykite.

    Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir iš lėto, maišant, supilkite į kiaušinių - pieno mišinį.

    Minkyti minkštą tešlą. Padėkite ją į šiltą vietą keletai minučių.

    Formuokite apvalainas spurgas, o viduryje padarykite skylutę.

    Virkite karštame aliejuje, kol gražiai paruduos.

    Apibarstykite spurgas cukraus pudra.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų