INGREDIENTAI:
- 80 gramų kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 120 gramų kvietinių miltų
- 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose)
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išplakame kiaušinius, supilame kondensuotą pieną ir gerai išmaišome. Tuomet atskirame dubenyje sumaišome miltus, kakavą ir kepimo miltelius bei suberiame į kiaušinių ir kondensuoto pieno masę. Viską gerai išmaišome ir paskirstome tešlą į 20 keksiukų formelių. Kepame iki 190° C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes - patikriname mediniu pagaliuku. Galime valgyti tokius, puošti glajumi arba tešlą dar pagardinti aguonomis, riešutais, razinomis ar kitais priedais.
Autorius: Agnė
REKLAMA