Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 250 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- šiek tiek žalumynų
- 50 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 500 g jau paruoštų koldūnų išvirti pasūdytame vandenyje.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir patroškinti svieste iki gintarinės spalvos. Tada sudėti supjaustytus grybus ir pakepinti 4 min.
Išvirtus koldūnus sumaišyti su grybų troškiniu ir grietine, suberti prieskonius ir sudėti porcijomis į molinius puodelius. Ant viršaus užberti sūrio ir žalumynų.
Troškinti 180 laipsnių orkaitėje 15 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 250 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- šiek tiek žalumynų
- 50 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 500 g jau paruoštų koldūnų išvirti pasūdytame vandenyje.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir patroškinti svieste iki gintarinės spalvos. Tada sudėti supjaustytus grybus ir pakepinti 4 min.
Išvirtus koldūnus sumaišyti su grybų troškiniu ir grietine, suberti prieskonius ir sudėti porcijomis į molinius puodelius. Ant viršaus užberti sūrio ir žalumynų.
Troškinti 180 laipsnių orkaitėje 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą