REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų (švieži)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 50 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės:
    200 g koldūnų su mėsa

    Apkepkite koldūnus taip, kad gražiai apskrustų, keptuvėje pakepinkite grybus su svogūnais, įdėkite šaukštelį miltų, užpilkite pieną, virkite kol sutirštės, po to gautą padažą užpilkite ant kodūnų ir pavirkite dar kelias minutes. Skanaus;)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų