REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 350 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkiau koldūnų tešlą.
    Varškės sūrį sutarkavau ir sumaišiau su grietine bei šiek tiek druskos.
    Tešlą plonai iškočiojau ir išspaudžiau apvalius blynelius.
    Ant kiekvieno blynelio dėjau po šaukštelį varškės sūrio įdaro, perlenkiau ir užspaudžiau tešlos kraštus.
    Viriau pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškilo į paviršių.
    Patiekiau su aliejuje pakepintu, smulkintu raudonuoju svogūnu.
    Skanaus!

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 350 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkiau koldūnų tešlą.
    Varškės sūrį sutarkavau ir sumaišiau su grietine bei šiek tiek druskos.
    Tešlą plonai iškočiojau ir išspaudžiau apvalius blynelius.
    Ant kiekvieno blynelio dėjau po šaukštelį varškės sūrio įdaro, perlenkiau ir užspaudžiau tešlos kraštus.
    Viriau pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškilo į paviršių.
    Patiekiau su aliejuje pakepintu, smulkintu raudonuoju svogūnu.
    Skanaus!

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų