REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 500 gramų špinatų (švieži/šaldyti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto
  • 75 gramai sūris (Čederio, tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos ir miltų užminkyti tešlą.
    Špinatus apie 10 min. pavirti pasūdytame vandenyje/ nusunkti ir užpylus šalt vandeniu palikti atvėsti.
    Ištirpinti keptuvėje sviestą, sudėti susmulkintus špinatus, česnaką ir pakepinti apie 5 min.
    Pakepintus špinatus sumaišyti su sūriu bei druska.
    Plonai iškočioti tešlą ir išspausti apskritus blynelius.
    Ant kiekvieno blynelio dėti 1,5-2 šaukštelius įdaro ir suformuoti koldūnus.
    Virti apie 2 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
    Patiekti su sviestu.
    Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 500 gramų špinatų (švieži/šaldyti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto
  • 75 gramai sūris (Čederio, tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos ir miltų užminkyti tešlą.
    Špinatus apie 10 min. pavirti pasūdytame vandenyje/ nusunkti ir užpylus šalt vandeniu palikti atvėsti.
    Ištirpinti keptuvėje sviestą, sudėti susmulkintus špinatus, česnaką ir pakepinti apie 5 min.
    Pakepintus špinatus sumaišyti su sūriu bei druska.
    Plonai iškočioti tešlą ir išspausti apskritus blynelius.
    Ant kiekvieno blynelio dėti 1,5-2 šaukštelius įdaro ir suformuoti koldūnus.
    Virti apie 2 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
    Patiekti su sviestu.
    Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų