REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kopūstų (rauginti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 6 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų vandens
  • 120 gramų sviesto
  • 1 stiklinė grybų (švieži/šaldyti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite miltus ant stalo ir viduryje padarykite duobutę.
    Sudėkite į miltų duobutę visus kiaušinius ir suminkykite vientisą tešlą.
    Iškočiokite maždaug 1,5 cm storio tešlą ir supjaustykite į mažus apskritimus.
    Grybus švelniai apkepkite su šiek tiek sviesto.
    Nusausinkite raugintus kopūstus ir sumaišykite su grybais.
    Dėkite ant kiekvieno tešlos blynelio po šaukštelį įdaro ir, sudrėkinę vandeniu, sulipinkite tešlos kraštelius.
    Užvirinkite vandenį su trupučiu druskos ir sudėkite į jį suformuotus koldūnus.
    Virkite apie 5 minutes, kol visi koldūnai iškils į paviršių.
    Ištirpinkite keptuvėje likusį sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną.
    Patiekite koldūnus šiltus su svogūno ir sviesto padažu.
    Skanaus.

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kopūstų (rauginti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 6 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų vandens
  • 120 gramų sviesto
  • 1 stiklinė grybų (švieži/šaldyti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite miltus ant stalo ir viduryje padarykite duobutę.
    Sudėkite į miltų duobutę visus kiaušinius ir suminkykite vientisą tešlą.
    Iškočiokite maždaug 1,5 cm storio tešlą ir supjaustykite į mažus apskritimus.
    Grybus švelniai apkepkite su šiek tiek sviesto.
    Nusausinkite raugintus kopūstus ir sumaišykite su grybais.
    Dėkite ant kiekvieno tešlos blynelio po šaukštelį įdaro ir, sudrėkinę vandeniu, sulipinkite tešlos kraštelius.
    Užvirinkite vandenį su trupučiu druskos ir sudėkite į jį suformuotus koldūnus.
    Virkite apie 5 minutes, kol visi koldūnai iškils į paviršių.
    Ištirpinkite keptuvėje likusį sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną.
    Patiekite koldūnus šiltus su svogūno ir sviesto padažu.
    Skanaus.

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų