Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 35 gramai cukraus
- šiek tiek lazdyno reišutų
- 60 gramų juodojo šokolado
- 180 gramų varškės
- 65 gramai kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į varškę supilkite cukrų ir labai gerai ištrinkite.
Įdėkite vanilininio cukraus (jei norite intensyvesnio vanilės skonio, galite įdėti jo daugiau) ir vėl viską gerai išmaišyk.
Į varškės masę supilkite truputėlį daugiau nei pusę kokoso drožlių ir išmaišykite.
Iš paruoštos masės formuokite nedidelius rutuliukus, į vidų įdėkite po vieną lazdyno riešutą.
Rutuliukus apvoliok likusiose kokoso drožlėse ir palikite pusvalandžiui šaldytuve.
Šokoladą sulaužykite į dubenėlį.
Uždėkite dubenėlį ant nedidelio puodo su verdančiu vandeniu ir ištirpinkite šokoladą.
Lėkštę apšlakstykite ištirpintu šokoladu, sudėkite sustingusius rutuliukus ir patiekite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 35 gramai cukraus
- šiek tiek lazdyno reišutų
- 60 gramų juodojo šokolado
- 180 gramų varškės
- 65 gramai kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į varškę supilkite cukrų ir labai gerai ištrinkite.
Įdėkite vanilininio cukraus (jei norite intensyvesnio vanilės skonio, galite įdėti jo daugiau) ir vėl viską gerai išmaišyk.
Į varškės masę supilkite truputėlį daugiau nei pusę kokoso drožlių ir išmaišykite.
Iš paruoštos masės formuokite nedidelius rutuliukus, į vidų įdėkite po vieną lazdyno riešutą.
Rutuliukus apvoliok likusiose kokoso drožlėse ir palikite pusvalandžiui šaldytuve.
Šokoladą sulaužykite į dubenėlį.
Uždėkite dubenėlį ant nedidelio puodo su verdančiu vandeniu ir ištirpinkite šokoladą.
Lėkštę apšlakstykite ištirpintu šokoladu, sudėkite sustingusius rutuliukus ir patiekite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą