REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 90 gramų sojos (daigai, konservuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 330 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
  • 4 aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio (nesūrus)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais).
    Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus kukurūzų krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu.
    Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
    Supjaustome papriką ir morką plonais šiaudeliais, svogūną didesniais gabaliukais, susmulkiname česnakus.
    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, įberiame smulkintą česnaką, maišydami truputį pakepiname.
    Tada sumetame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
    Tuomet suberiame morkas, svogūną bei paprikas. Maišydami daržoves kepiname apie 5 minutes.
    Vėliau įpilame vištienos (arba daržovių) sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus, bei sudedame sojų daigus. Maišydami troškiname, kol padažas sutirštės.
    Paragaujame ar padažas ne per sūrus arba ne per saldus. Jei per sūru - skonį pataisome cukrumi, o jei per saldu - įpilame dar truputį tamsaus sojos padažo.
    Valgome su virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 90 gramų sojos (daigai, konservuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 330 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
  • 4 aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio (nesūrus)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais).
    Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus kukurūzų krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu.
    Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
    Supjaustome papriką ir morką plonais šiaudeliais, svogūną didesniais gabaliukais, susmulkiname česnakus.
    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, įberiame smulkintą česnaką, maišydami truputį pakepiname.
    Tada sumetame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
    Tuomet suberiame morkas, svogūną bei paprikas. Maišydami daržoves kepiname apie 5 minutes.
    Vėliau įpilame vištienos (arba daržovių) sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus, bei sudedame sojų daigus. Maišydami troškiname, kol padažas sutirštės.
    Paragaujame ar padažas ne per sūrus arba ne per saldus. Jei per sūru - skonį pataisome cukrumi, o jei per saldu - įpilame dar truputį tamsaus sojos padažo.
    Valgome su virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų