REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
  • 6 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės:
    Svogūnų laiškų
    Petražolių
    Pomidorų arba paprikos

    Kietai virtus kiaušinius sutarkuoti burokine tarka. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki auksinės spalvos. Pakepintus svogūnus, supilti į sietelį, kad nubėgtų aliejaus perteklius. Po to kiaušinius ir svogūnus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti su majonezu. Pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Druskos reikia dėti daugiau, nes ji kitą dieną kažkur stebuklingai "išgaruoja". Salotas galima pabarstyti smulkiai kapotais svogūnų laiškais, petražolėmis ir pan.

    Rekomenduoju šias salotas valgyti TIK KITĄ DIENĄ, nes salotų skonis visiškai kitoks, negu ką tik pagamintų, skanaus :)

Autorius: DarkSecret

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
  • 6 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės:
    Svogūnų laiškų
    Petražolių
    Pomidorų arba paprikos

    Kietai virtus kiaušinius sutarkuoti burokine tarka. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki auksinės spalvos. Pakepintus svogūnus, supilti į sietelį, kad nubėgtų aliejaus perteklius. Po to kiaušinius ir svogūnus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti su majonezu. Pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Druskos reikia dėti daugiau, nes ji kitą dieną kažkur stebuklingai "išgaruoja". Salotas galima pabarstyti smulkiai kapotais svogūnų laiškais, petražolėmis ir pan.

    Rekomenduoju šias salotas valgyti TIK KITĄ DIENĄ, nes salotų skonis visiškai kitoks, negu ką tik pagamintų, skanaus :)

Autorius: DarkSecret

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų