REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai laurų lapų (lapeliai, marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai mairūnų (marinatui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino (marinatui)
  • 200 gramų garstyčių (marinatui)
  • 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus įtriname druskos ir pipirų mišiniu.
    Ant mėsos sudedame lauro lapelius, suberiame rozmariną, mairūną, raudonėlį ir garstyčias. Išmaišome ir marinuojame apie 2-4 valandas.
    Kepame grilyje.

Autorius: Sonata

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai laurų lapų (lapeliai, marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai mairūnų (marinatui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino (marinatui)
  • 200 gramų garstyčių (marinatui)
  • 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus įtriname druskos ir pipirų mišiniu.
    Ant mėsos sudedame lauro lapelius, suberiame rozmariną, mairūną, raudonėlį ir garstyčias. Išmaišome ir marinuojame apie 2-4 valandas.
    Kepame grilyje.

Autorius: Sonata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų