Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai laurų lapų (lapeliai, marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai mairūnų (marinatui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino (marinatui)
- 200 gramų garstyčių (marinatui)
- 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šonkauliukus įtriname druskos ir pipirų mišiniu.
Ant mėsos sudedame lauro lapelius, suberiame rozmariną, mairūną, raudonėlį ir garstyčias. Išmaišome ir marinuojame apie 2-4 valandas.
Kepame grilyje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai laurų lapų (lapeliai, marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai mairūnų (marinatui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino (marinatui)
- 200 gramų garstyčių (marinatui)
- 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šonkauliukus įtriname druskos ir pipirų mišiniu.
Ant mėsos sudedame lauro lapelius, suberiame rozmariną, mairūną, raudonėlį ir garstyčias. Išmaišome ir marinuojame apie 2-4 valandas.
Kepame grilyje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą