Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 150 gramų burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą, kiaušinių trynius, marinuotus burokėlius (kubeliais arba tarkuotus), sutarkuotą žalią bulvę, susmulkintą svogūną, druską ir pipirus sudedame į vieną dubenį ir viską gerai išminkome.
Iš gautos masės formuojame nedidelius kotletukus ir kepame juos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunda.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 150 gramų burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą, kiaušinių trynius, marinuotus burokėlius (kubeliais arba tarkuotus), sutarkuotą žalią bulvę, susmulkintą svogūną, druską ir pipirus sudedame į vieną dubenį ir viską gerai išminkome.
Iš gautos masės formuojame nedidelius kotletukus ir kepame juos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunda.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą