Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 150 gramų burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą, kiaušinių trynius, marinuotus burokėlius (kubeliais arba tarkuotus), sutarkuotą žalią bulvę, susmulkintą svogūną, druską ir pipirus sudedame į vieną dubenį ir viską gerai išminkome.
Iš gautos masės formuojame nedidelius kotletukus ir kepame juos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunda.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 150 gramų burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą, kiaušinių trynius, marinuotus burokėlius (kubeliais arba tarkuotus), sutarkuotą žalią bulvę, susmulkintą svogūną, druską ir pipirus sudedame į vieną dubenį ir viską gerai išminkome.
Iš gautos masės formuojame nedidelius kotletukus ir kepame juos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunda.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą