Faršą, kiaušinių trynius, marinuotus burokėlius (kubeliais arba tarkuotus), sutarkuotą žalią bulvę, susmulkintą svogūną, druską ir pipirus sudedame į vieną dubenį ir viską gerai išminkome. Iš gautos masės formuojame nedidelius kotletukus ir kepame juos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunda. Skanaus!
Autorius: Rimantė
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
150 gramų burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą, kiaušinių trynius, marinuotus burokėlius (kubeliais arba tarkuotus), sutarkuotą žalią bulvę, susmulkintą svogūną, druską ir pipirus sudedame į vieną dubenį ir viską gerai išminkome. Iš gautos masės formuojame nedidelius kotletukus ir kepame juos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunda. Skanaus!