• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 150 gramų burokėlių (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą, kiaušinių trynius, marinuotus burokėlius (kubeliais arba tarkuotus), sutarkuotą žalią bulvę, susmulkintą svogūną, druską ir pipirus sudedame į vieną dubenį ir viską gerai išminkome.
    Iš gautos masės formuojame nedidelius kotletukus ir kepame juos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunda.
    Skanaus!

Autorius: Rimantė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 150 gramų burokėlių (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą, kiaušinių trynius, marinuotus burokėlius (kubeliais arba tarkuotus), sutarkuotą žalią bulvę, susmulkintą svogūną, druską ir pipirus sudedame į vieną dubenį ir viską gerai išminkome.
    Iš gautos masės formuojame nedidelius kotletukus ir kepame juos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunda.
    Skanaus!

Autorius: Rimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų