INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 2 stiklinės pupelių
- 2 vienetai salierų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 stiklinės kiaulienos kumpio (smulkintas)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 4 stiklinės sultinio (vištienos)
- 250 gramų sparaginių pupelių
- 1 vienetas laurų lapų
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite aliejų dideliame puode.
Sudėkite susmulkintą bei nuluptą svogūną, susmulkina bei nuskustą morką, susmulkintus salierus ir pakepinkite, kol daržovės suminkštės (apie 10-15 minučių).
Sudėkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite dar kelias minutes.
Supilkite sultinį, sudėkite kumpį, 1 stiklinę pupelių, SANTA MARIA raudonėlį ir lauro lapelį.
Virkite ant mažos ugnies apie 1 valandą.
Tuomet sriuboje esančias pupeles sutrinkite, sudėkite likusias pupeles bei šparagines pupeles ir pavirkite dar apie 30 min.
Skanaus.
Autorius: Eglė
REKLAMA