REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • šiek tiek prieskonių (žolelės)
  • 200 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome ir išmušame, kad gautume delno dydžio gabalėlius. Gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku.

    Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis.

    Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname.

    Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su majonezu ir prieskoninėmis žolelėmis.

    Ant kepsnio dedame apkeptų morkų ir svogūnų ir apdengiame sūrio mase.

    Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

    Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • šiek tiek prieskonių (žolelės)
  • 200 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome ir išmušame, kad gautume delno dydžio gabalėlius. Gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku.

    Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis.

    Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname.

    Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su majonezu ir prieskoninėmis žolelėmis.

    Ant kepsnio dedame apkeptų morkų ir svogūnų ir apdengiame sūrio mase.

    Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

    Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų