INGREDIENTAI:
- 0.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (džiovinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas žemės riešutų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 800 gramų kiaulės išpjovos
- 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ grybų sultinys)
- 400 gramų daržovių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Taip pat reikės 1 pakelio italų virtinukų gnocchi.
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą, po to apvoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą iš visų pusių.
Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1,5 stiklinėje verdančio vandens. Įpilkite sultinį į puodą ir sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite apie 10 minučių.
Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus. Apkepkite daržoves (pagal skonį). Pagardinkite prieskoniais: čiobreliais, pipirais, druska ir gerai išmaišykite.
Susmulkinkite žemės riešutus irsuberkite į daržoves.
Išvirkite gnocchi virtinukus pagal instrukciją ant pakelio.
Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo ir supjaustykite. Sudėkite į lėkštes ir užpilkite padažu. Mėsą patiekite su šiltais gnocchi virtinukais ir daržovėmis.
Autorius: Knorr
REKLAMA