REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai obuolių (rūgštūs)
  • 150 gramų svogūnų (laiškai)
  • 300 gramų kiaulienos
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 200 gramų dešrelių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 0.5 litro sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės supjaustomos kubiukais ir apverdamos sultinyje su prieskoniais. Į bulves sudedami kubiukais supjaustyti obuoliai ir troškinama 10— 15 min., kol išverda visas sultinys.
    Kiauliena supjaustoma gabaliukais, išmušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, apvoliojama džiūvėsėliais ir apkepama. Baigiant kepti, į keptuvę dedamos dešrelės, bulvės ir obuoliai, užbarstoma pipirų, užpilama kepintų svogūnų laiškų. Patiekiant į lėkštę dedama vienoje pusėje kiauliena, kitoje dešrelės, viduryje obuoliai ir bulvės. Valgoma su salotomis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų