Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų
- šiek tiek petražolių
- 2 arbatiniai šaukšteliai sezamo sėklų (sumaltas)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 500 gramų kiaulienos
- 200 mililitrų sojos padažo
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkinti ir sumaišyti su sojos padažu, sezamu, imbieru, pipirais.
Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais ir sudėti į marinatą. Palaikyti šaldytuve apie 2-3 val.
Pamarinuotą mėsą sudėti į kepimo indą, apšlakstytą aliejumi. Skystį iš marinato išpilti, o tirštimą, žalumynus sudėti ant mėsos.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų
- šiek tiek petražolių
- 2 arbatiniai šaukšteliai sezamo sėklų (sumaltas)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 500 gramų kiaulienos
- 200 mililitrų sojos padažo
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkinti ir sumaišyti su sojos padažu, sezamu, imbieru, pipirais.
Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais ir sudėti į marinatą. Palaikyti šaldytuve apie 2-3 val.
Pamarinuotą mėsą sudėti į kepimo indą, apšlakstytą aliejumi. Skystį iš marinato išpilti, o tirštimą, žalumynus sudėti ant mėsos.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą