Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų bandelių (riestainiai)
- 350 gramų kiaulės faršo
- 150 gramų jautienos faršo
- 500 mililitrų pieno
- 150 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (mėsai)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudedame riestainius į dubenį ir užpylę šiltu pienu paliekame maždaug 15-20 min., kad suminkštėtų, bet nepasileistų.
Sutarkuojame sūrį.
Kiaulienos faršą sumaišome su jautienos faršu, druska, pipirais bei mėsos prieskoniais.
Dedame ant aliejumi pateptos skardos riestainius, į jų vidurį sudedame mėsos faršą ir viską apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 400 gramų bandelių (riestainiai)
- 350 gramų kiaulės faršo
- 150 gramų jautienos faršo
- 500 mililitrų pieno
- 150 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (mėsai)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudedame riestainius į dubenį ir užpylę šiltu pienu paliekame maždaug 15-20 min., kad suminkštėtų, bet nepasileistų.
Sutarkuojame sūrį.
Kiaulienos faršą sumaišome su jautienos faršu, druska, pipirais bei mėsos prieskoniais.
Dedame ant aliejumi pateptos skardos riestainius, į jų vidurį sudedame mėsos faršą ir viską apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą