REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų kiaulienos (malta)
  • 250 gramų jautienos (malta)
  • 1 vienetas duonos (balta (riekutė))
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 saujelė avižinių dribsnių (greito paruošimo)
  • 1 žiupsnelis prieskonių (maltai mėsai)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų kiaulienos (malta)
  • 250 gramų jautienos (malta)
  • 1 vienetas duonos (balta (riekutė))
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 saujelė avižinių dribsnių (greito paruošimo)
  • 1 žiupsnelis prieskonių (maltai mėsai)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia baltos duonos riekelė pamerkiama į pieną.
  2. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti, pakepti.
  3. Kiaulienos ir jautienos faršas sumaišomas. Pridedama: prieskonių, išmirkusi duona, avižiniai dribsniai, pakepti svogūnai ir česnakai, druska, pipirai. Gerai išmaišoma.
  4. Kepama 190°C te,mp. įkaitintoje orkaitėje ant kepimo popieriaus, kol ktletukai parus. Patiekti apibarsčius baziliku, su salotomis.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų