Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų upėtakių
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Upėtakį išvalyti ir nuluptu odelę. Pamarinuoti su pipirais, druska ir citrinos sultimis. Kiek visko reikia? Dėkite pagal save kaip kam patinka ir palaikykite apie valandą. Kiaušinius išplakti, įpilti džiūvėsėlių tiek, kad nebūtų per skysta tešla, tada imam žuvį pamirkome tešloje ir kepame keptuvėje kol paruduoja. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų upėtakių
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Upėtakį išvalyti ir nuluptu odelę. Pamarinuoti su pipirais, druska ir citrinos sultimis. Kiek visko reikia? Dėkite pagal save kaip kam patinka ir palaikykite apie valandą. Kiaušinius išplakti, įpilti džiūvėsėlių tiek, kad nebūtų per skysta tešla, tada imam žuvį pamirkome tešloje ir kepame keptuvėje kol paruduoja. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą