Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 3 vienetai obuolių (rūgštesni, dideli)
- 3.5 kilogramo žąsienos
- 1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žąsį įtriname druskos ir pipirų mišiniu, tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Paliekame šaltai 2 valandoms.
Bulves supjaustyti kubeliai ir pavirti vandenyje, kol suminkštės.
Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Obuolių kubelius sumaišyti su bulvėmis.
Į žąsį pridėti obuolių ir bulvių kubelių. Žąsį užsiūti, kad įdaras neiškristų (paprastu siūlu ir adata:).
Kepti 2 valandas 180 laipsnių orkaitėje. Karts nuo karto apšlakstyti išsiskyrusiais riebalais. Kad žąsis nesudegtų, pridengti folija.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 3 vienetai obuolių (rūgštesni, dideli)
- 3.5 kilogramo žąsienos
- 1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žąsį įtriname druskos ir pipirų mišiniu, tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Paliekame šaltai 2 valandoms.
Bulves supjaustyti kubeliai ir pavirti vandenyje, kol suminkštės.
Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Obuolių kubelius sumaišyti su bulvėmis.
Į žąsį pridėti obuolių ir bulvių kubelių. Žąsį užsiūti, kad įdaras neiškristų (paprastu siūlu ir adata:).
Kepti 2 valandas 180 laipsnių orkaitėje. Karts nuo karto apšlakstyti išsiskyrusiais riebalais. Kad žąsis nesudegtų, pridengti folija.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą