Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių ("Dijon")
- 600 gramų vištienos sparnelių
- 3 valgomieji šaukštai acto
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų sparnelius įtrinti česnaku, čili, juodųjų pipirų ir druskos mišiniu. Po to kiekvieną vištos sparnelį aptepti garstyčiomis ir apšlakstyti actu.
Sandariai uždengti ir laikyti šaldytuve bent 2 valandas.
Kepti orkaitėje arba ant žarijų kaitros.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių ("Dijon")
- 600 gramų vištienos sparnelių
- 3 valgomieji šaukštai acto
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų sparnelius įtrinti česnaku, čili, juodųjų pipirų ir druskos mišiniu. Po to kiekvieną vištos sparnelį aptepti garstyčiomis ir apšlakstyti actu.
Sandariai uždengti ir laikyti šaldytuve bent 2 valandas.
Kepti orkaitėje arba ant žarijų kaitros.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą