REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių ("Dijon")
  • 600 gramų vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų sparnelius įtrinti česnaku, čili, juodųjų pipirų ir druskos mišiniu. Po to kiekvieną vištos sparnelį aptepti garstyčiomis ir apšlakstyti actu.
    Sandariai uždengti ir laikyti šaldytuve bent 2 valandas.
    Kepti orkaitėje arba ant žarijų kaitros.

    Skanaus

Autorius: Ineta

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių ("Dijon")
  • 600 gramų vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų sparnelius įtrinti česnaku, čili, juodųjų pipirų ir druskos mišiniu. Po to kiekvieną vištos sparnelį aptepti garstyčiomis ir apšlakstyti actu.
    Sandariai uždengti ir laikyti šaldytuve bent 2 valandas.
    Kepti orkaitėje arba ant žarijų kaitros.

    Skanaus

Autorius: Ineta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų