Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 5 valgomieji šaukštai acto
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Druską sumaišome su pipirais.
Prieskonių mišinį suberiame ant kubeliais supjaustytos mėsos.
Ant mėsos sudedame svogūnu žiedus, supilame aliejų ir actą. Viską sumaišome.
Mėsą matinuotis turi bent 1-2 valandas.
Kepame griliuje arba ant laužo.
Prie mėsos tinka majonezo padažai.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 5 valgomieji šaukštai acto
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Druską sumaišome su pipirais.
Prieskonių mišinį suberiame ant kubeliais supjaustytos mėsos.
Ant mėsos sudedame svogūnu žiedus, supilame aliejų ir actą. Viską sumaišome.
Mėsą matinuotis turi bent 1-2 valandas.
Kepame griliuje arba ant laužo.
Prie mėsos tinka majonezo padažai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą