REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 5 valgomieji šaukštai acto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 10 valgomųjų šaukštų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Druską sumaišome su pipirais.
    Prieskonių mišinį suberiame ant kubeliais supjaustytos mėsos.
    Ant mėsos sudedame svogūnu žiedus, supilame aliejų ir actą. Viską sumaišome.
    Mėsą matinuotis turi bent 1-2 valandas.
    Kepame griliuje arba ant laužo.

    Prie mėsos tinka majonezo padažai.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 5 valgomieji šaukštai acto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 10 valgomųjų šaukštų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Druską sumaišome su pipirais.
    Prieskonių mišinį suberiame ant kubeliais supjaustytos mėsos.
    Ant mėsos sudedame svogūnu žiedus, supilame aliejų ir actą. Viską sumaišome.
    Mėsą matinuotis turi bent 1-2 valandas.
    Kepame griliuje arba ant laužo.

    Prie mėsos tinka majonezo padažai.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų