REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 150 gramų kiaulės prandinės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kelias morkas sutarkuoti, kelis svogūnus smulkiai supjaustyti, keptuvėj į ikaitintą aliejų įdėti išmuštą ir džiuvėsėliuose bei plaktuose kiaušiniuose apvoliotą karbonadą. Kai viena pusė iškeps, apversti mėsytę, ir uždėti kelis šaukštus aliejuje iškeptų morkyčių su svogūnais, ant viršaus užbarstyti tarkuoto sūrio (galima ir majonezo ant viršaus), keptuvę uždengti dangčiu ir pakepti kol sūris išsileis. Skanaus

Autorius: ruta

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 150 gramų kiaulės prandinės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kelias morkas sutarkuoti, kelis svogūnus smulkiai supjaustyti, keptuvėj į ikaitintą aliejų įdėti išmuštą ir džiuvėsėliuose bei plaktuose kiaušiniuose apvoliotą karbonadą. Kai viena pusė iškeps, apversti mėsytę, ir uždėti kelis šaukštus aliejuje iškeptų morkyčių su svogūnais, ant viršaus užbarstyti tarkuoto sūrio (galima ir majonezo ant viršaus), keptuvę uždengti dangčiu ir pakepti kol sūris išsileis. Skanaus

Autorius: ruta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų