Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų abrikosų (džiovinti)
- 1 česnakų
- 0.5 vieneto imbierų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek petražolių (padažui)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 150 mililitrų jogurto (padažui)
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka.
Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje.
Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių.
Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min.
Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų abrikosų (džiovinti)
- 1 česnakų
- 0.5 vieneto imbierų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek petražolių (padažui)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 150 mililitrų jogurto (padažui)
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka.
Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje.
Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių.
Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min.
Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą