Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 85 gramai cukraus
- 1.5 litro kavos
- 3 valgomieji šaukštai romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėti supjaustytus apelsinus ir citriną į puodą.
Ant vaisių supilti anksčiau išvirtą stiprią juodą kavą ir užkaisti.
Prieš kavai užverdant, supilti romą, suberti cukrų, išmaišyti ir kai cukrus ištirps, nukelti nuo ugnies (neužvirti).
Paruoštą supilti kavą į puodelius ir papuošti citrinos griežinėliais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 85 gramai cukraus
- 1.5 litro kavos
- 3 valgomieji šaukštai romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėti supjaustytus apelsinus ir citriną į puodą.
Ant vaisių supilti anksčiau išvirtą stiprią juodą kavą ir užkaisti.
Prieš kavai užverdant, supilti romą, suberti cukrų, išmaišyti ir kai cukrus ištirps, nukelti nuo ugnies (neužvirti).
Paruoštą supilti kavą į puodelius ir papuošti citrinos griežinėliais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą