Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 100 gramų vyniuogių
- 1 litras raudonojo vyno
- 200 gramų braškių
- šiek tiek prieskonių (karštam vynui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilti vyną į puodą ir pastatyti ant silpnos ugnies, suberti vyno prieskonius ir cukrų, pavirti iki užvirimo (apie 5-7 min).
Tada sudėti uogas ir palaikyti šiltai, kad susimaišytų skoniai, apie 15 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 100 gramų vyniuogių
- 1 litras raudonojo vyno
- 200 gramų braškių
- šiek tiek prieskonių (karštam vynui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilti vyną į puodą ir pastatyti ant silpnos ugnies, suberti vyno prieskonius ir cukrų, pavirti iki užvirimo (apie 5-7 min).
Tada sudėti uogas ir palaikyti šiltai, kad susimaišytų skoniai, apie 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą