INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
 - šiek tiek juodųjų pipirų
 - 600 gramų karosų
 - 1 arbatinis šaukštelis džiūvesėlių
 - šiek tiek druskos
 - 3 arbatiniai šaukšteliai sviesto
 - 175 mililitrai grietinės
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
 
REKLAMA
 
  
