Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės graikinių riešutų
- 250 gramų sausainių
- 300 gramų irisų
- 120 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės vaisių (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrupiname sausainius į dubenį ir sumaišome su riešutais bei džiovintais vaisiais.
Irisus sudedame į dubenį, uždengiame plėvele ir tirpiname.
Į ištirpintus irisus sudedame sviestą ir kaitiname dar apie 30 s.
Karamelės masę supilame ant sausainių, riešutų bei vaisių ir išmaišome.
Gautą masę sudedame į formą ir paliekame 30 min., kad atvėstų.
Atvėsus padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės graikinių riešutų
- 250 gramų sausainių
- 300 gramų irisų
- 120 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės vaisių (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrupiname sausainius į dubenį ir sumaišome su riešutais bei džiovintais vaisiais.
Irisus sudedame į dubenį, uždengiame plėvele ir tirpiname.
Į ištirpintus irisus sudedame sviestą ir kaitiname dar apie 30 s.
Karamelės masę supilame ant sausainių, riešutų bei vaisių ir išmaišome.
Gautą masę sudedame į formą ir paliekame 30 min., kad atvėstų.
Atvėsus padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą