REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės graikinių riešutų
  • 250 gramų sausainių
  • 300 gramų irisų
  • 120 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės vaisių (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrupiname sausainius į dubenį ir sumaišome su riešutais bei džiovintais vaisiais.
    Irisus sudedame į dubenį, uždengiame plėvele ir tirpiname.
    Į ištirpintus irisus sudedame sviestą ir kaitiname dar apie 30 s.
    Karamelės masę supilame ant sausainių, riešutų bei vaisių ir išmaišome.
    Gautą masę sudedame į formą ir paliekame 30 min., kad atvėstų.
    Atvėsus padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Skanaus.

Autorius: Danguolė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės graikinių riešutų
  • 250 gramų sausainių
  • 300 gramų irisų
  • 120 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės vaisių (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrupiname sausainius į dubenį ir sumaišome su riešutais bei džiovintais vaisiais.
    Irisus sudedame į dubenį, uždengiame plėvele ir tirpiname.
    Į ištirpintus irisus sudedame sviestą ir kaitiname dar apie 30 s.
    Karamelės masę supilame ant sausainių, riešutų bei vaisių ir išmaišome.
    Gautą masę sudedame į formą ir paliekame 30 min., kad atvėstų.
    Atvėsus padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Skanaus.

Autorius: Danguolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų