Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
- 120 gramų cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
- 2 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai)
- 125 gramai margarino
- 60 gramų medaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną išsukti su cukrumi, medumi ir kiaušiniais.
Išsijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais, kakava ir prieskoniais.
Palaipsniui berti miltus ir pastoviai maišant pilti pieną į margarino, cukraus, medaus bei kiaušinių masę.
Paruoštą tešlą supilstyti į keksiukų formeles ir kepti apie 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus keksiukus galima apipilti šokolado glazūra arba dar karštus aptepti tamsia uogiene.
Gražių Jums švenčių!
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
- 120 gramų cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
- 2 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai)
- 125 gramai margarino
- 60 gramų medaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną išsukti su cukrumi, medumi ir kiaušiniais.
Išsijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais, kakava ir prieskoniais.
Palaipsniui berti miltus ir pastoviai maišant pilti pieną į margarino, cukraus, medaus bei kiaušinių masę.
Paruoštą tešlą supilstyti į keksiukų formeles ir kepti apie 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus keksiukus galima apipilti šokolado glazūra arba dar karštus aptepti tamsia uogiene.
Gražių Jums švenčių!
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą